BÀI TẬP TIẾNG ANH CHO HỌC SINH LỚP 5

Bài tập giờ Anh lớp 5 cho học viên luyện tập các dạng bài bác và cấu tạo cơ phiên bản của giờ Anh lớp 5. Dưới đấy là một số dạng bài tập tiếng Anh giành riêng cho học sinh lớp 5 xuất hiện thêm nhiều trong những đề kiểm soát tiếng Anh trên lớp.

Vous lisez ce: Bài tập tiếng anh cho học sinh lớp 5

Một số dạng bài tập giờ Anh lớp 5

Test I: Circle the words have differently pronunciation:

1/ A. My B. Hungry C. Cry D. Fly

2/ A. this B. that C. Brother D. think

3/ A. sing B. seafood C. sugar D. science

4/ A. Door B. Food C. School D. Good

5/ A. Seafood B. Headache C. Meat D. Please

6/ A. Visited B. Wanted C. Played D. Needed

7/ A. Hi B. His C. Finish D. Six

8/ A. February B. Never C. Seven D. She

9/ A. table B. tennis C. time D. tired

10/ A. hour B. he C. hi D. hungry


Test II: Rerrange the words lớn make right sebtences:

have /a /I /fever /.

=> …………………………………….

is /you /What / the / with /matter /?

=> ……………………………………………

you / what’d / to lớn be / the / lượt thích / future / in ?

=> …………………………………

which / would / like / visit / you / to lớn / ?

=> ………………………………………………………

go / Did / last / to lớn / year / you / Ha Long bay / ?

=> ……………………………………………………………

my / football / with / I / playing / friends / am / now / .

=> ……………………………………………………………

*
*

Don’t / with / play / knife / !

=> …………………………………………………………….

do / bởi vì / you / your / free time / What / in / ?

=> …………………………………………………………………

Which / more / expensive / is / , / Hanoi / Vinh / or / city / .

=> …………………………………………………………….

Ha Long / more / bay / beautiful / is / .

Voir plus: Những Câu Nói Hay Của Hamlet Trương Mới Nhất 7/2022 # Top Like

=> ……………………………………………………………

Test V: Read and answer questions:

My name’s Nam. I live in Ha Noi. I have two friends, Lan và Minh. Lan lives in domain authority Nang. Minh lives in Can Tho. The weather in our places is not the same. This weekend, it will be cold và dry in Ha Noi, but it will be cool và sunny in domain authority Nang, and it will be hot và cloudy in Can Tho. The seasons are different, too. There are four seasons in Ha Noi: spring, summer, autumn and winter. But there are only two seasons in domain authority Nang & Can Tho: the dry season & the rainy season.

What’s his name ?

a. His name is nam giới b. His name’s Minh c. Her name is Lan

2. How many seasons are there in Can Tho?

a. 2 b. 3 c. 4

3. What are they?

a. The dry season and the sunny season

b. The dry season và the windy season

c. The dry season & the rainy season

4. What will the weather be lượt thích in Hanoi this weekend?

a. Cold và dry b. Cool và sunny c. Hot & cloudy

5. What will the weather be like in domain authority Nang this weekend?

a.cold and dry b. Hot và cloudy c. Cool & sunny

6. What will the weather be like in Can Tho this weekend?

a. Cold and dry b. Hot và cloudy c. Cool and sunny

Test III. Choose the best answer:1. What……. The matter with you?

A. Are B. Were C. Is

2…………….. Are you going tomorrow?

A.What B. Where C. Who

3. Did you clean the floor last Sunday?

A.Yes, I bởi vì B. Yes, he is C. No, I didn’t

4. You should…………… some aspirins.

A. Take B. To lớn take C. Taking

5. What…….. You bởi tomorrow?

A. Is B. Are C. Will

6. What do you usually do……………….. Spring?

A. To B. On C. In

7. What are you go next week? – I will ………………. On the beach

A. Write B. Build C sunbathe

8. Last Sunday he……… fishing.

A. Went B. Goes C. Going.

Test IV: Circle the differently words:

1. A. wentB. wroteC. playedD. clean
2. A. museumB. placeC. shopD. school
3. A. springB. goingC. doingD. skipping
4. A. feverB. headacheC. stomachacheD. letter
5. A. coolB. hotC. weatherD. cold
6. A. stadiumB. yesterdayC. tomorrowD. Today
7. A. isB. sheC. theyD. we
8. A. forB. heC. inD. on
9. A. watchB. listenC. wereD. read
10. A. wentB. playedC. cookedD. talked

Test V: Use the words khổng lồ write in the dialogue:

Linda: Where were you (1)………… summer, Peter?

Peter: I (2)……… at the seaside.

Linda: Where did you (3)………..?

Peter: I went to lớn Phu Quoc (4)……………

Linda: What did you do?

Peter: I (5)…………. A boat trip.

Linda: What was the trip (6)…………?

Peter: It was great.

Voir plus: Nhà Hàng Sen Đông Dương 64 Võ Thị Sáu, Nhà Hàng Sen Đông Dương Sài Gòn

Linda: What’s that?

Peter: It’s a (7)…………. Of my trip.

Like photo was go last took island

Test VII: Viết đoạn văn nói đến người đồng bọn bằng giờ đồng hồ Anh (ngoại hình, tính cách, say mê điều gì về họ)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

ĐÁP ÁN chi TIẾT

Test I: 1. C 2. B 3. C 4. A 5. B 6. C 7. A 8. D 9. B 10. A

Test II:

I have a feverWhat is the matter with you?What’d you like to be in the future?What would you lượt thích to visit?Did you go khổng lồ Ha Long bay last year?I am playing foodball with my friends nowDon’t play with knifeWhat vày you do in your miễn phí time?Which is more expensive, Hanoi or Vinh city?Ha Long bay is more beautiful

Test V:1. B 2. A 3. C 4. A 5. C 6. B

Test III:1. C 2. B 3. C 4. A 5. C 6. B 7. C 8. A

Test IV:1. D 2. B 3. A 4. D 5. C6. A 7. A 8. B 9. C 10. A

Test V:1. last 2. Was 3. Go 4. Island 5. Took 6. Like 7. Photo

Test VII: học viên tự viết đoạn văn về fan thân


ID); ?>" data-width="" data-layout="button_count" data-action="like" data-size="large" data-share="true">ID); ?>" data-size="large">